Spomin

<< < Sida 5 Av 5
 • Nada
  Hvala za znanje kljekljanja in tople besede v kljeklarski šoli, zelo lepi spomini, HVALA
 • Milka in Marijan Peternelj in Ivanka Trček
  Ljudje, ki jih ljubimo, ne gredo proč, z nami hodijo nevedoč. Ne vidimo jih in ne slišimo jih, a vendar so z nami, še vedno ljubljeni, pogrešani, nam najdražji.
 • Matjaž
  Marica ENKRATNA ste bila , upam, da se nekoč zopet srečamo &#33;
 • SONJA
  Draga tršica Marica! Hvala za vašo vedno dobro voljo, za vašo skrb, pozornost in prijaznost. Počivajte v miru onkraj mavrice.
 • Nejc
  Draga Mama Marica, s tvojim odhodom, žal nikoli več, slisati ne bo tvojega glasu, ne smeha!!!! S tvojo pomocjo, sem uspel spoznati smisel zivljenja, kot so: ljubezen, elan, strpnost, zalost in jeza! Na svetu ne obstaja beseda, katera bi opisala tvoje vescine ljubezni do vsega... Tako mocno si zazelim, da bi ti zopet zaupal, kako si fajna in da te tvoji pravnucki, vedno pogresajo in da ne morem prepreciti vseh vragolij, ki ti jih bodo nehote storili..... in kot ves, veliko si jih naucila prav ti. Vedi, da si v nas pustila spomine, kateri nas bodo dnevno spominjali le na te in verjamem, da nas bos tam nekje, morda celo slisala! Kako ponosno stojimo pod nebom in iscemo zvezdico, katera se je prizgala ob tvojem odhodu. Pusti se mi vsaj tokrat zahvaliti, da si prav ti postavila most med dvema osebama, katera z veseljem sirita se naprej, tisto kar si v zivljenju najraje pocela ti! HVALA ti za vse, kar si nas naucila in dala!!! Vedno tvoji in vedno s teboj! Kotniki