Novice in dogodki

'Sreča je'

Delite z nami vaše spomine na lepe in srečne trenutke, saj so spomini večni in predstavljajo izjemno čudovito dediščino za prihodnje generacije.

Pravijo da ni večje sreče od rojstva otroka. Ko se nekdo poroči, trdimo da je to njegov najsrečnejši dan v življenju. Če opravimo izpit za katerega se nismo učili, rečemo da smo imeli srečo. Kamorkoli se obrnemo, nas skozi življenje spremljajo lepi in srečni trenutki, ki jih vse prevečkrat smatramo za samoumevne.

Šele ko izgubimo ljubljeno osebo, se v bolečini zavemo kako dragoceni so bili ti trenutki in si želimo imeti nekaj, kar nas bo spomnilo na njih. Z nagradno igro "Sreča je", želimo dvigniti zavest o minljivosti in življenju in spodbuditi ljudi naj na srečne trenutke gledajo kot na nekaj edinstvenega ter vsaj delček vsakega srečnega trenutka ujamejo v fotografski objektiv. Ni pomembno ali smo skuštrani, kako smo oblečeni in kdo fotografira. Pomembno je da so te fotografije dragocen SPOMIN na vse lepe in srečne trenutke, ki smo jih doživeli z določeno osebo in nas lahko vedno znova ponesejo v preteklost, ki je ne želimo pozabiti. Spomini pa so večni in predstavljajo izjemno čudovito dediščino za prihodnje generacije.

Delite z nami vaše trenutke sreče in se potegujte za praktično nagrado.

Več o nagradni igri.